• Головна
  • Харківський викладач отримав довічно за згвалтування хлопця
18:55, 17 квітня

Харківський викладач отримав довічно за згвалтування хлопця

Крім ґвалтування дітей, засуджений ще й займався агітацією за "руський мир."

Все це стало відомо з вироку Городоцького районного суду Львівської області. 

Як стало відомо, підсудний - керівник Чугуївської ГО Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр» Микола Ганжа. 

Людина з таким ім'ям та місцем проживання є в базі "Миротворця"

Харківський викладач отримав довічно за згвалтування хлопця, фото-1


Як стало відомо з матеріалів суду, педофіл набирав місцевих хлопчиків до свого клубу, обіцяючи допомогу у вступі у військовий ліцей та спортивно-патріотичну підготовку. До речі, це досить популярна форма військового виховання та зомбування підлітків на росії. В Чугуєві, як свідчать записи в соцмережах, дітей також навчали під наглядом "руского казачества", водили до церкви московського патріархату. А ще ґвалтували.  

Одного з хлопців, якому на момент потрапляння до клубу було 11, а згодом виповнилося 12, підсудний особливо виділяв, показував знаки уваги. Згодом, залишившись на одинці змусив погрозами та насильством вступити в сексуальний контакт - декілька разів, йдеться у матеріалах слідства, він приневолював малолітнього до орального сексу й під час виїзних заходів намагався зґвалтувати анально, але через опір хлопця побоявся бути почутим.

Також викладач змушував хлопця позувати для порно, а потім залякував оприлюдненням цих фото, щоб продовжувати здійснювати насильницькі дії. Ці порно матеріали слідчі знайшли на комп'ютері підсудного.

Коли хлопчик з матір'ю через повномасштабні дії агресора переїхав на Львівщину, педофіл поїхав за ними та став переслідувати . залякуваннями та винагородою й 100 та 200 гривень. Коли хлопець не витримав, він повідомив про все батьків та правоохоронців. Підозрюваний був затриманий, а потім суд визнав докази об'єктивними, хоча сам підсудний не визнав провини. 

Справу розглянула колегія суддів у складі Ольги Ференц, Наталії Яворської та Ангеліни Малахової-Онуфер. Судді визнали Миколу Ганжу винним у розбещенні зґвалтуванні та зйомці дитячого порно, призначивши довічне ув’язнення. Засуджений також має виплатити 500 тис. грн компенсації на користь постраждалого хлопця. Вирок ще можна оскаржити.

Нагадаємо, рашисти вдарили по Чернігову, 18 загиблих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#педофіл #Ганжа. "руський мир" #казачество #Чугуїв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...