• Головна
  • Вночі російські терористи вдарили по медкомплексу в Харкові
07:30, 27 квітня

Вночі російські терористи вдарили по медкомплексу в Харкові

Ракетного удару було завдано вночі, після опівночі.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов. 

Близько 00:30 27 квітня окупанти вдарили двома ракетами по Салтівському району міста Харкова. Боєприпаси влучили на територію лікарні. Уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження, додали в поліції.

Внаслідок обстрілу пошкоджені будівля медзакладу, яка не експлуатувалась, харчоблок і корпус, в якому на момент прильоту перебувало 60 пацієнтів та п’ять працівників лікарні. Пацієнтів з потрощених приміщень перевели в інші корпуси.

Під ударом опинився медкомплекс, у корпусах якого на момент ракетного обстрілу знаходилося більше тисячі осіб - 900 пацієнтів і дві з половиною сотні персоналу. На щастя, ракети влучили у землю, а не у корпуси медзакладу - в іншому випадку важко уявити кількість загиблих та постраждалих, додав мер Харкова Ігор Терехов.

Вночі російські терористи вдарили по медкомплексу в Харкові, фото-1

Саме в потрощених приміщеннях на момент прильоту перебувало 60 пацієнтів та п’ять працівників лікарні. Пацієнтів з цих палат перевели в інші корпуси. 

Вночі російські терористи вдарили по медкомплексу в Харкові, фото-2

За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби, росіяни обстріляли медзаклад з РСЗВ С-300. На місці влучань утворилися величезні вирви.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, напередодні рашисти дроном влучили в машину волонтерів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#обстріл лікарні #психіатрична лікарня #Терехов #Синєгубов #С-300
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...