• Головна
  • Підтримувала збройну агресію рф і вихваляла путіна: у Харкові судитимуть медсестру місцевої лікарні, - ФОТО
16:50, 29 січня
Надійне джерело

Підтримувала збройну агресію рф і вихваляла путіна: у Харкові судитимуть медсестру місцевої лікарні, - ФОТО

У Харкові судитимуть жінку за підтримку дій держави-агресорки.

У Харкові судитимуть жінку, яка у соцмережі підтримувала рф, про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, мешканка Харкова, яка на власні очі бачила, що несе за собою «руський мир», все одно підтримувала дії військових зс рф в Україні.

Обвинувачена, яка працює медсестрою в одній з харківських лікарень, у вільний час у забороненій в Україні соціальній мережі «Одноклассники» публікувала дописи на підтримку держави-агресорки.

Зокрема, жінка опублікувала фото президента рф з підписом «Я за борьбу с нацизмом на Украине! Владимир Путин, мы вас не бросим, только вперед!», скріншот із зображенням російського військового із закликом «Поддержим наших», а також фото з триколором, додавши, що вона «за путина».

У дописах, поширених обвинуваченою, військові державі-агресорки представлені «героями-визволителями», які «делают бравое дело».

Жінку судитимуть у Валківському районному суді Харківської області за за фактом виготовлення, поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України).

Підтримувала збройну агресію рф і вихваляла путіна: у Харкові судитимуть медсестру місцевої лікарні, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#суд #підтримувала #рф #соцмережі #жінка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...