• Головна
  • Термінове звернення до спортсменів та людей небайдужих до спорту!
Партнерський матеріал
15:00, 20 квітня

Термінове звернення до спортсменів та людей небайдужих до спорту!

Партнерський матеріал
Термінове звернення до спортсменів та людей небайдужих до спорту! , фото-1

Непересічна особистість українського спорту, Мироненко Світлана Петрівна, прямо зараз проходить важке випробування та бореться з раком щитоподібної залози і його ускладненнями.

З 1996-го року вона разом з іншими спортсменами відроджувала морське багатоборство у Харківському дитячо-юнацькому клубі юних моряків. З 2002-го з ініціативи Христоєва Віктора Анатолійовича (на той момент начальника управління сім’ї, молоді та спорту у Харківській області) - вона розвивала тріатлон у Харкові на базі КДЮСШ “ХТЗ”.

Для багатьох з вас вона - перший тренер, адже за цей час Світлана Петрівна виховувала, тренувала та завжди мала добре слово чи пораду для сотен харківських (і не тільки харківських) дітей-спортсменів. І навіть сьогодні, попри складний стан здоров’я, продовжує тренувати вихованців!

Світлана Петрівна - віддана своєму покликанню на 100% та її внесок у розвиток Федерації морського багатоборства та Федерації триатлону Харківської області - неоціненні.

Ми закликаємо вихованців Світлани Петрівни, всіх кому вона допомагала, спортсменів, українських триатлетів, людей, які люблять триатлон, люблять спорт та всіх небайдужих, допомогти Світлані Петрівні з витратами на лікування! Давайте разом дамо змогу чудовій людині одужати та продовжити робити справу свого життя!

Завчасно дякуємо і розраховуємо на вашу небайдужість.

Номер її картки у ПриватБанку. 4731 2196 5647 6789

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тріатрон #тренер Мироненко Світлана Петрівна #збір #поборемо рак #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...