• Головна
  • Авіаудар по Харкову: один чоловік загинув, 10 зазнали травм, - ФОТО, ВІДЕО
17:13, 30 квітня
Надійне джерело

Авіаудар по Харкову: один чоловік загинув, 10 зазнали травм, - ФОТО, ВІДЕО

Авіаудар по Харкову: один чоловік загинув, 10 зазнали травм, - ФОТО, ВІДЕО

Загиблий - монтер колії Олександр Кот 1998 року народження.

Про це повідомили в "Укрзалізниці".

Загалом, за даними обласної прокуратури, внаслідок сьогоднішньої атаки ворога по місту загинув один чоловік, ще 10 — травмовано.

Нагадаємо, 30 квітня приблизно о 10:00 збройні сили рф завдали авіаудари по Харкову.

У Київському районі зазнали травм 6 людей. Серед них двоє чоловіків, двоє жінок та двоє поліцейських. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено щонайменше 46 гаражів. Три авто згоріло, ще 10 — пошкоджено. Також пошкоджено навчальний заклад, адміністративну будівлю. Виникла пожежа.

Вогнеборці працювали на місці ворожих ударів під постійною загрозою повторних обстрілів.

У Холодногірському районі зафіксовано влучання по території цивільного підприємства залізничної інфраструктури. Загинув 25-річний чоловік. Травми отримали троє жінок та чоловік. Загиблий та постраждалі — співробітники підприємства.

За даними "Укрзалізниці", загиблий - монтер колії Олександр Кот 1998 року народження.

"Ще одну залізничницю поранено, їй надається вся необхідна медична допомога. Це черговий цілеспрямований удар ворога по цивільний залізничній інфраструктурі", - наголосили в "Укрзалізниці".

Днями загиблому мало б виповнитися 26 років.

Як повідомив начальник Нацполіції Харківщини Володимир Тимошко, серед поранених внаслідок російського обстрілу – брат-близнюк загиблого 25-річного чоловіка. Їх батько також працює на залізниці. Він знаходився неподалік влучання. У нього гостра реакція на стрес.

Легкі поранення отримали двоє поліцейських.

«Останні удари по місту не пов’язані з намаганням ворога влучити в об’єкти інфраструктури. Це більш схоже на хаотичне бомбардування з метою залякування населення, терору, виняткового цинізму, виняткової ненависті до всього, що є в Харкові. Це тупа нелюдська ненависть», - наголосив Тимошко.



За попередніми даними, ворог завдав удари по місту УМПБ Д30-СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Нагадаємо, сьогодні російські терористи щонайменше двічі завдали ударів по Харкову: у Київському та Холодногірському районах. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#обстріли #авіаудар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...