• Головна
  • У Києві пройшли змагання Чемпіонату України з автомобільного спорту (картинг), в якому приймали участь Харківські спортсмени
Партнерський матеріал
13:00, 1 травня

У Києві пройшли змагання Чемпіонату України з автомобільного спорту (картинг), в якому приймали участь Харківські спортсмени

Партнерський матеріал

У Києві на гоночній трасі спорткомплексу Чайка з 26 по 28 квітня 2024 року проходили змагання першого етапу Чемпіонату України з автомобільного спорту (картинг).

У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів з усієї України. Змагання розпочали з урочистого параду, в якому взяли участь усі гонщики на своїх гоночних болідах. Вони колоною проїхали гоночною трасою спорткомплексу «Чайка». У змаганнях взяли участь 12 команд зі всієї України.

Харків та харківську область традиційно представили гонщики спортивно-технічного клубу «Лідер», яка протягом багатьох років входить до трійки найсильніших команд України. І на цих змаганнях вони показали високий результат у міжнародних класах машин KZ 2.

Це найшвидший клас машин, на яких виступають пілоти з 16 років. Пілоти повинні мати хорошу фізичну підготовку, реакцію так як боліди можуть розвивати швидкість до 200 км/год.

У складі нашої команди взяли участь:

  • майстер спорту, трьох кратний чемпіон України Дерюга Олександр,
  • кандидат у майстри споту, призер чемпіонатів та кубків України Одиниця Андрій
  • та молодий пілот Свічкар Михайло.

За підсумками змагань, що пройшли, перше місце в міжнародному класі машин KZ – 2 зайняв київський гонщик Муравник Дмитро з команди ДСТШ «Автомобіліст», який набрав 100 очок за сумою чотирьох заїздів. Друге місце посів київський гонщик Іванченко Владислав з команди ENERGY UKRAINE, який набрав 80 очок. Третє місце посів харківський гонщик команди спортивного клубу Лідер ХОТШ ОСОУ Дерюга Олександр. Це дуже добрий результат для Свічкаря Михайла так, як це його перші змагання у сезоні 2024 року. Він увійшов до десятки найкращих пілотів з 12, що стартували. Це хороший результат для нашої команди, яка не має своєї траси. І приїхавши до Києва за день до початку змагань, дуже важко для гонщиків та механіків налаштувати гоночний болід. Київські гонщики мають величезну перевагу, для яких траса Чайка - домашня траса, на якій вони багато тренуються і мають великий досвід з її проходження в різних погодних умовах.

Вітаємо команду спортивно-технічного клубу "Лідер" із успішним виступом на першому етапі Чемпіонату України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Лідер #картинг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...