• Головна
  • Купити квартиру у Харкові: пропозиції тижня, - ФОТО
19:47, 26 серпня
Надійне джерело

Купити квартиру у Харкові: пропозиції тижня, - ФОТО

Купити квартиру у Харкові: пропозиції тижня, - ФОТО

У Харкові можна купити квартири як готові для заселення, так і такі, що потребують ремонту.

Редакція 057 підшукала варіанти, яку можна купити квартиру у різних районах міста.

Продається 4-кімнатна квартира, 4 поверх з 4. Загальна площа 193.8 м²: житлова 90.3 м²,  кухня 12.8 м². Шикарна 2-рівнева квартира на вулиці Сумській, в історичному центрі міста, неподалік від Парку Горького. Це ідеальна пропозиція для тих, хто шукає комфорт, простір та можливості для інвестування.

Ціна: 223 201 дол.

Продається 3-кімнатна квартира на Холодній Горі. 9 поверх з 10, Загальна площа 116 м²,    житлова 45 м², кухня 30 м².  Квартира двостороння, видова. Дизайнерський ремонт, нові шкіряні меблі, вбудована кухня, побутова техніка: посудомийна та пральні машини, духова шафа, індукційна поверхня, витяжка, кондиціонери, телевізійні плазми, дорога сантехніка, люстри та світильники.

Ціна 180 тис дол.

Продається 1-кімнатна квартира на Салтівському шосе. 9 поверх з 10. Загальна площа 39 м², житлова 19.1 м², кухня 7.5 м². Квартира обладнана сучасною технікою, зроблений свіжий ремонт, на підлозі лежить ламінат, в кімнаті натяжний стелю. Зручне розташування, за 2 хвилини знаходиться зупинка трамвайна і маршруток, за 5 хвилин тролебусна. Там же де трамвайна зупинка, базарчик і супермаркет "Класс".

Ціна 23 700 дол.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#квартира #куплю квартиру у Харкові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...