• Головна
  • Вночі росію атакували дрони: горить нафтобаза, - ФОТО, ВІДЕО
14:01, 24 квітня

Вночі росію атакували дрони: горить нафтобаза, - ФОТО, ВІДЕО

У ніч на 24 квітня дрони атакували Воронезьку, Липецьку та Смоленську області рф.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У Воронезькій області у ніч проти 24 квітня працювали сили та засоби протиповітряної оборони. Про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

Гусєв стверджує, що силами ППО та засобами радіоелектронної боротьби (РЕБ) нібито «виявили та знищили» вже 4 безпілотники літакового типу. При цьому чиновник заявляє, що на території одного з селищ міського типу «сталося займання приватного домобудівництва».

Крім того, губернатор повідомляє, що внаслідок падіння залишків дрона в одному з воронезьких сіл на території приватного домоволодіння виявлено вирву площею близько 1 кв. м.

Також Гусєв зазначив, що один з безпілотників збили на підльоті до Воронежа.

Вночі росію атакували дрони: горить нафтобаза, - ФОТО, ВІДЕО, фото-1

На території міста Липецьк упав дрон, про це повідомив губернатор Липецької області Ігорь Артамонов.

Під час атаки сталося падіння БПЛА в промисловій зоні міста Липецька. Місцеві пабліки повідомляють, що дронами було атаковано Липецький тракторний завод (ЛТЗ).

Дрони Служби безпеки України атакували дві нафтобази у Смоленській області Росії в ніч на 24 квітня, про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела.

Джерела зазначають, що цієї ночі були атаковані дві бази «Роснєфті» зі зберігання та перекачки паливо-мастильних матеріалів. Вони розташовані у населених пунктах Ярцево і Роздорове Смоленської області.

На цих базах зберігалось 26 тисяч кубометрів російського палива. Після потужних вибухів на об’єктах почалася масштабна пожежа та евакуація персоналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#нафтобаза #Воронезька #Липецька #Смоленська #дрони
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...