• Головна
  • Для місцевого харківського бізнесу запускають програми допомоги
16:42, 24 квітня

Для місцевого харківського бізнесу запускають програми допомоги

Місцевому бізнесу пропонують безоплатно отримати генератори та стралінки, а також отримати підтримку у позарегіональному просуванні продукції. 

Про це повідомили у міськраді.

Постійні російські атаки не лише руйнують житлові будинки та обʼєкти інфраструктури, а й серйозно ускладнюють життя харківському бізнесу. Тільки сьогодні внаслідок нічного обстрілу постраждало два кафе та два великих офісних приміщення, де працюють десятки компаній, зауважили в мерії

Тому спільно з партнерами, такими як USAID та WNISEF, Харків впроваджує ще кілька нових проєктів, спрямованих на підтримку місцевих підприємців. 

Перший проєкт «Quik Help» дозволить представникам бізнесу на конкурсних умовах отримати генератори та Starlink, для того аби мати безперебійний звʼязок та можливість  працювати навіть під час аварійних відключень електроенергії. Поступово лінійка видів допомоги буде розширюватися. Реєстрація за посиланням  https://business.kharkiv.ua/vaucher-quick-help/

Наступний проєкт — «Купуй Харківське». Він складається з кількох етапів: проведення досліджень товарів і послуг місцевих підприємців, розробку стратегії їхнього просування, а також створення інструментів для збільшення обсягів продажів. Скористатися цими продуктами зможе будь-хто з представників місцевого бізнесу, щойно будуть  напрацьовані перші практики.

Нагадаємо, в Харкові оновили графіки відключення світла

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#«Купуй Харківське» #підтримка бізнесу у Харкові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...