• Головна
  • Робота у Харкові. Куди беруть молодих спеціалістів, які тільки здобули вищу освіту
19:50, 23 квітня

Робота у Харкові. Куди беруть молодих спеціалістів, які тільки здобули вищу освіту

Робота у Харкові для студентів, які закінчують навчання.

Із закінченням навчального року тисячі студентів Харкова стають випускниками та деякі з них тільки починають свій шлях у професійній сфері. Роботодавці усвідомлюють це і активно розміщують пропозиції для молодих спеціалістів.

Редакція сайту 057 розповідає де шукати роботу випускникам вишів.

Робота у Харкові. Куди беруть молодих спеціалістів, які тільки здобули вищу освіту, фото-1

Мережа приватних садочків шукає молодого спеціаліста на вакансію «Вчитель початкових класів». Обовʼязки співробітника: викладати для дітей 0 класу (prescool) до 4 класу, організація та проведення занять за програмою, підготовка матеріалу до заняття, проведення проектних робіт та презентацій, комунікація з батьками, проведення розваг разом з музкерівником. Зарплатня - від 15 до 20 тисяч гривень.

Деталі: +380500221089.

Харківський молочний комбінат запрошує до себе на роботу «Аппаратника». Обовʼязки молодого спеціаліста: веде технологічний процесс виробництва на автоматизованій лінії, перемикає вузли автомату, регулює режими роботи устаткування, згідно регламенту роботи, контролює правильність роботи лінії за контрольно-вимірювальними приладами, виконує автоматичне миття устаткування. Зарплатня - 15 тисяч гривень.

Деталі: +380661531606.

Харківська авторська школа шукає до свої команди «Логопеда». Обовʼязки співробітника: діагностика та корекція порушень мовлення у дітей, проведення індивідуальних та групових занять з логопедії, підготовка індивідуальних рекомендацій для кожного учня, співпраця з батьками та вчителями для досягнення кращих результатів. Зарплатня - від 20 до 35 тисяч гривень.

Деталі: +380993290045.

До приватної клініки потрібен «Асистент стоматолога». Обовʼязки молодого спеціаліста: асистування стоматологу під час проведення різних стоматологічних процедур, забезпечення належної асептики та стерилізації інструментів, підготовка кабінету до прийому пацієнтів та після них, допомога в організації робочого процесу. Зарплатня - від 10 до 15 тисяч гривень.

Деталі: +380509360790.

Туристична компанія шукає спеціаліста на вакансію «Менеджер з туризму». Обовʼязки молодого співробітника: бронювати складові екскурсій - автобус, гід та музеї, працювати з таблицями, підготовка документації по рейсах, купівля залізничних квитків, перенесення людей із рейсу, який не відбувся на інші рейси тощо. Зарплатня - від 10 до 19 тисяч гривень.

Деталі: +380507408989.

Компанія телекомунікацій шукає Економіста, помічника бухгалтера». Обовʼязки молодого співробітника: приймати та обробляти первинну документацію, працювати з актами звірок, контролювати обмін документів між компанією та замовниками/постачальниками, формування накладних для відправлень «Новою поштою» та «Укрпоштою», опрацювання та облік повернень. Зарплатня - від 12 до 15 тисяч гривень.

Деталі: +380930462351.

Провідний виробник виробів з металу запрошує до своєї команди «Бухгалтера». Обовʼязки співробітника: ведення ділянки основні засоби, формування та перевірка подактвого кредиту, контроль рахунку, статистична звітність, авансові звіти. Зарплатня - від 17 до 19 тисяч гривень.

Деталі: +380951911675.

Комунальне підприємство шукає людину на вакансію «Електромеханік з ліфтів». Обовʼязки співробітника: виконання пуско-налагоджувальних робіт, робіт з ремонту, монтажу, демонтажу, технічного обслуговування лифтового устаткування. Зарплатня - від 10 до 13 тисяч гривень.

Деталі: +380674253657.

Кондитерська фабрика запрошує до себе на роботу «Інженер-електронік, слюсар КВПіА». Обовʼязки співробітника: організація техобслуговування електронної техніки, обслуговування вимірників ємності та ваги, виявлення та заміна несправних клапанів та датчиків, заміна модулів, завантаження програм до контроллерів, розробка та модернізація програм для людино-машинного інтерфейса. Зарплатня - від 12 до 15 тисяч гривень.

Деталі: +380503810910.

Міжнародна компанія-дистриб'ютор шукає «Менеджер із закупівель». Обовʼязки співробітника: здійснювати пошук та аналіз постачальників, проводити пошук та аналіз продукту, аналіз попиту, проводити переговори та листування з постачальниками всіма можливими засобами зв’язку, формувати та складати бази постачальників та продукції. Зарплатня - від 10 до 15 тисяч гривень.

Деталі: +380675776565.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #студенти #молоді #спеціалісти #Харків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...